Persbericht 5 jaar KOTKB

Nieuws
Kinderoefentheratie Kaag en Braasem bestaat vijf jaar en viert dat.
Kinderoefentheratie Kaag en Braasem bestaat vijf jaar en viert dat. Foto: aangeleverd

Vijf jaar Kinderoefentherapie Kaag en Braassem

KAAG EN BRAASEM- Kinderoefentherapie Kaag en Braassem bestaat op 1 september vijf jaar. Oprichter Margriet Lautenbach viert dit de hele maand september met workshops en een kleurwedstrijd. Cliënten, ouders en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Lautenbach houdt drie verschillende workshops. De workshop ‘Spelen met je baby’ is op woensdag 8 september om 10.30 uur. Op donderdag 9 september om 16.15 uur kunnen kinderen meedoen met de workshop ‘Hoe maak je schrijven leuk?’. En op dinsdag 28 september om 18.30 uur begeleidt Lisa van Sparkling Star een babymassage. 

Er is een beperkt aantal plekken per workshop beschikbaar, aanmelden kan via de website kotkb.nl.

De hele maand september kunnen kinderen meedoen aan een kleurwedstrijd. Download de kleurplaat via de website kotkb.nl of haal hem op in de praktijk op Schoolbaan 2C in Roelofarendsveen. 

Hoewel ieder kind leert en ontwikkelt op zijn eigen manier en tempo, kan het zijn dat een kind moeite heeft bij het uitvoeren van bepaalde activiteiten. In dat geval biedt Kinderoefentherapie Kaag en Braassem hulp. Lautenbach behandelt kinderen met motorische problemen en andere klachten, wanneer deze een negatieve invloed hebben op het dagelijks leven.

Meest gelezen


Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda