Kleding inleveren voor Roemenië

Algemeen
Zaterdag weer kleding inzamelen
Zaterdag weer kleding inzamelen ((Foto: SOEB))

BOSKOOP - Aanstaande zaterdag, 28 augustus, kunt u weer kleding, beddengoed etc. inleveren achter de Zijdekerk (Zijde 11 in Boskoop). De auto staat daar van 9:00 uur tot 12:30 uur.

U kunt de kleding ook iedere maandag bij onze opslagruimte (de oude gymzaal aan de Von Sieboldstraat in Boskoop) brengen. Daar zijn medewerkers van de SOEB aanwezig tussen 9 en 12.00 uur.

We vragen u de goederen - schoon en heel - in gesloten plastic zakken of in dozen aan te leveren. Weet u dat een transport € 2500,- kost? Dat betekent € 1,- per goed gevulde vuilniszak of bananendoos dus ook een financiële bijdrage is welkom. Met de kleding en andere spullen worden diverse kerken in Osorhei, een dorp in Roemenië gesteund. Zij houden verkopingen. Met de opbrengst worden arme gezinnen en bejaarden geholpen.

Een ander gedeelte van de kleding en alle meubels en huisraad gaat naar Caritas, de partnerorganisatie van SOEB in Roemenië. Zij exploiteren een kringloopwinkel in de stad Oradea die in een grote behoefte voorziet. Kijk voor meer info op www.s-o-e-b.nl.