Open koffie met Stichting WerkVinden

Nieuws
Er is tijdens de bijeenkomst ook ruimte voor discussie.
Er is tijdens de bijeenkomst ook ruimte voor discussie. Foto: werkvinden

ALPHEN AAN DEN RIJN- De één ervaart het zoeken naar een baan als een inspirerende en prikkelende bezigheid, terwijl het voor een ander voelt als een blok aan het been. Maar er zijn ook werkzoekenden die energiek aan dit traject beginnen en gaandeweg door belemmeringen en frustraties afhaken. Aan de andere kant zijn er weer mensen die aarzelend en met terughoudendheid van start gaan, maar door nieuwe inzichten en hulp met hernieuwde energie met deze uitdagende klus aan de slag gaan.

Herken je dit? Kom er dan over praten tijdens onze ‘Open Koffie’ op dinsdag 7 september in de bibliotheek Rijn en Venen, Aarkade 10 in Alphen aan den Rijn. Gespreksleiders zijn Michael Scholte en Kees Andriessen, beide vrijwilligers van WerkVinden Alphen. De bijeenkomst is vrijblijvend en na de pauze is er volop gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee je ervaringen met elkaar uit te wisselen en te netwerken. Deelname is gratis en het begint om 10.00 uur.

Stichting WerkVinden is een neutrale vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk. De hulp van WerkVinden bestaat uit: lezingen, workshops, informatiebijeenkomsten netwerken/wandelen en individuele begeleiding. 

www.werkvindenalphen.nl.