Zomerspektakel en Oktoberfest gaan niet door

Algemeen
 Zomerspektakel aan het meer
Zomerspektakel aan het meer (Foto: PR )

ALPHEN AAN DEN RIJN - De Special Edition Zomerspektakel en Oktoberfest, georganiseerd door het bestuur van het Zomerspektakel aan het Meer, gaat op 17, 18 en 19 september niet door. “Vanwege de coronamaatregelen die door het kabinet zijn afgekondigd hebben we helaas moeten besluiten de festiviteiten in dat weekend af te gelasten”, aldus een teleurgestelde Stanley de Looze. “Het Zomerspektakel aan het Meer gaat in originele vorm door op 3, 4 en 5 juni 2022. Daar gaan we nu voor.”

Stanley: “We hebben de afgelopen week gebruikt om toch te kijken of we binnen de toegestane mogelijkheden alsnog een passende invulling aan het weekend konden geven, maar dat is niet gelukt. Dit betekent dat degene die al tickets hebben gekocht voor het weekend in september uiteraard hun geld terugkrijgen. Wij verwachten dit eind oktober geregeld te hebben.”

De tickets voor de vrijdagavond bedoelt voor het Zomerspektakel aan het Meer 2020 zijn nog steeds geldig voor het Zomerspektakel tijdens het Pinksterweekend in 2022. Dan staat in elk geval Kensington op de planken. Binnenkort komt er meer informatie over de verdere invulling van vrijdag 3 juni 2022. Houd onze site zomerspektakelaanhetmeer.nl en onze sociale media in de gaten.

Heb je vragen over het  evenement stuur dan een berichtje naar info@zomerspektakelaanhetmeer.nl. Wil je meer te weten komen over het Zomerspektakel aan het Meer 2022 of heb je vragen over de tickets van 2020? Bekijk dan regelmatig de website van het zomerspektakelaanhetmeer.nl en houd de sociale media in de gaten.

-

Afbeelding