Vernieuwde AH opent de deuren

Nieuws
In de vernieuwde Albert Heijn zijn de kazen ook te vinden.
In de vernieuwde Albert Heijn zijn de kazen ook te vinden. (Foto: Albert Heijn)

ALPHEN AAN DEN RIJN- Na een ingrijpende verbouwing is Albert Heijn in winkelcentrum De Aarhof in Alphen aan den Rijn dinsdag 31 augustus om 11:00 uur feestelijk geopend. De supermarkt, nu een flink stuk groter dan eerst, heeft het allernieuwste concept gekregen. Klanten vinden er meer verse producten zoals groente, fruit en brood. Met elf zelfscankassa’s gaat het afrekenen nog sneller.

“In april was het een eeuw geleden dat Albert Heijn zich vestigde in Alphen aan den Rijn. Heel bijzonder dat wij nu, 100 jaar later, een hypermoderne supermarkt hebben”, zegt supermarktmanager René de Boer. Vaste klant Gerda Duiker kreeg de eer de nieuwe winkel officieel te openen. Op twee beeldschermen zagen klanten een timelapse film over het verloop van de verbouwing. “Iedereen is enthousiast. We kregen meteen al veel complimenten. Klanten vinden onze Albert Heijn prachtig geworden.“

De vernieuwde supermarkt is ruimer van opzet en heeft bredere gangpaden. Klanten hebben keuze uit een groot en gevarieerd versaanbod. Je vindt er van alles, van bloemkool en avocado tot vega(n) producten. Dagelijks komt er verse sushi binnen en er is een assortiment vleeswaren, kaas en tapas voor bij de borrel. Bij de bakkerij komt afgebakken brood uit de oven en bij de nieuwe citruspers pers je verse sinaasappelsap.

In de winkel hangen grote beeldschermen met informatie over seizoensproducten en recepten. Er zijn elektronische schapkaartjes waardoor sneller kan worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment. Ook nieuw is de stomerijservice. Het afrekenen gaat nu nog sneller met zelfscan.

De Albert Heijn is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur, zondag van 12:00 tot 22:00 uur.