CDA Alphen draagt Jeroen van Gool voor als kandidaat-lijsttrekker

Nieuws
Jeroen van Gool is voordragen als kandidaat-lijsttrekker.
Jeroen van Gool is voordragen als kandidaat-lijsttrekker. Foto: CDA Alphen aan den Rijn

ALPHEN AAN DEN RIJN- Het bestuur van de CDA-afdeling in Alphen aan den Rijn heeft Jeroen van Gool (41) voorgedragen als lijsttrekker van het CDA bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

Wanneer de leden op 13 september instemmen met de voordracht, dan volgt Van Gool Marjon Verkleij op, die de afgelopen twee verkiezingen de CDA lijst aanvoerde.

“Mijn motto is: omzien naar elkaar! Met de lokale CDA-fractie staan wij midden in de samenleving en maken ons met gevoel en verstand sterk voor een groene, leefbare en veilige gemeente. Wij zetten ons met veel plezier en energie in voor én met de inwoners van onze mooie dorpen, wijken en stad. Ik ben enorm vereerd met deze voordracht en heb er erg veel zin in om mij met een goed team in te zetten voor onze gemeente”, aldus Van Gool.

“Na drie raadsperiodes en de verkiezingen twee keer als lijsttrekker aangevoerd te hebben, draag ik dat stokje met een gerust hart over aan Jeroen”, aldus Marjon Verkleij die tot de verkiezingen gewoon actief blijft als raadslid en fractievoorzitter van de huidige CDA-fractie.

Van Gool is sinds 2018 raadslid en vicefractievoorzitter van de partij en zat daarvoor in het bestuur van de lokale afdeling. Jeroen is getrouwd, heeft twee kinderen en woont met zijn gezin in Hazerswoude-Dorp, waar hij zich ook maatschappelijk inzet voor onder meer de kerk. Verder is hij directeur van de Wethoudersvereniging, de landelijke beroepsvereniging voor wethouders.

De selectiecommissie, het bestuur en de fractie ondersteunen de voordracht van Van Gool als lijsttrekker van harte.