Grote eengezinswoningen in de Rijnhaven

Nieuws
Een impressie van de woningen.
Een impressie van de woningen. Foto: aangeleverd

ALPHEN- Na de realisatie en verkoop van de eerste fase van DOK2404 in de Rijnhaven van Alpen aan den Rijn begint nog dit jaar de tweede fase van DOK2404. Naast 18 huurappartementen vormen 3 grote havenhuizen straks een onderdeel in de vernieuwde Rijnhaven. Waar de meeste nieuwe woningen overwegend uit appartementen bestaan, zijn dit drie eengezinswoningen op een eigen kavel. Vanaf morgen gaan de woningen in verkoop. 

De drie havenhuizen kennen volgens de DOK2404 “een zeer aantrekkelijk architectonisch ontwerp met opvallende baksteendetails”. Dat geeft de woningen “een fraaie mix van moderne woningen met een wat historisch getinte uitstraling van havenpanden”. Ook deze woningen zijn gasloos en krijgen verder een zeer duurzaam karakter. 

De drie havenhuizen kennen “een zeer royale opzet”. De drie woonlagen zijn tot maar liefst 173 m² groot, dat biedt ruimte tot vijf slaapkamer. Voor wie het nog wat ruimer wil is er ruimte voor de aanbouw van een serre. Verder beschikken de woningen over twee eigen parkeerplaatsen achter de woning. 

Voor de indeling hebben de kopers nog keuze uit meerdere varianten. De woonkeuken kan bijvoorbeeld zowel aan de waterkant als aan achterzijde worden georiënteerd. Grote terrassen aan de waterkant en de achterzijde zorgen voor veel buitenruimte.

Geïnteresseerden kunnen zich tot maandag 27 september inschrijven bij Koppes Makelaardij. 

Aantal woningen: 21, waarvan 3 koopwoningen en 18 huurappartementen 

Architect: Harvey Otten, Amsterdam

Aannemer: Vink Bouw, Nieuwkoop

Verkoop en verhuur: Koppes Makelaardij