Workshop ‘hoe valt jouw cv op?’

Algemeen
Voorzitter Nico Moen komt op voor de belangen van werkzoekenden.
Voorzitter Nico Moen komt op voor de belangen van werkzoekenden. Foto: Archief Rob Langerak

ALPHEN AAN DEN RIJN- Je hebt al een cv, maar je weet niet zeker of die duidelijk is en wordt gelezen. Valt jouw cv wel op? Tijdens de workshop ‘hoe valt jouw cv op’? leer je hoe jouw cv beter opvalt en onderscheidend is. Dat geldt ook voor je LinkedIn profiel. De workshop is woensdag 29 september van 10.00 tot 12.00 uur in bibliotheek Rijn en Venen aan de Aarkade 10 in Alphen aan den Rijn. 

Monique Hoogduin, volgens de organisatie een ervaren HR-professional, coach en trainer, verzorgt de workshop en geeft aan wat je concreet niet moet doen en uiteraard wat juist wel. Je valt op in de stapel en jouw cv wordt er tussenuit gehaald. Dat verhoogt je kansen bij solliciteren enorm. Zorg dat je tijdens deze workshop je cv bij je hebt. Opgeven kan via www.werkvindenalphen.nl (agenda). Deelname kost 10 euro Voor deelnemers aan het buddy-traject van WerkVinden is de workshop gratis. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers.

Stichting WerkVinden - Alphen is naar eigen zeggen een neutrale, onafhankelijke vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk. De hulp van WerkVinden bestaat o.a. uit: lezingen, workshops, informatiebijeenkomsten, netwerken/wandelen en individuele begeleiding. Voor meer informatie en ons volledig programma, zie de website

www.werkvindenalphen.nl.