Project Nieuw Rein start met tweede verkoopfase Hazerswoude-Rijndijk

Algemeen
Een beeld van hoe de wijken er uit gaan zien.
Een beeld van hoe de wijken er uit gaan zien. Foto: Project Nieuw Rein

HAZERSWOUDE-RIJNDIJK- Wilma Wonen en Heembouw Wonen beginnen morgen om 17.00 uur met de online verkoop van de tweede fase van project Nieuw Rein in Hazerswoude-Rijndijk. In deze fase komen (geschakelde) twee-onder-een-kapwoningen, herenhuizen en eengezinswoningen direct aan de oevers van de Oude Rijn. In totaal zijn het 52 woningen. Naast de plattegronden van alle woningen zijn dan ook de verkoopprijzen bekend.

Wilma wonen en Heembouw Wonen werken samen om een waterrijke woonwijk te realiseren. In de waterrijke woonwijk komen in totaal 102 duurzame woningen, bestaande uit 77 ruime koopwoningen, 10 vrije sector huurwoningen en 15 sociale huurwoningen. Naar verwachting start Heembouw Wonen het eerste kwartaal van volgend jaar met de bouw van de eerste 35 woningen. De voorspelling van de bouw van fase 2 is het tweede kwartaal van volgend jaar. De werkzaamheden om het terrein van fase 2 bouwrijp te maken zijn in volle gang. 

Over Nieuw Rein

‘’Wat Nieuw Rein karakteriseert is de zichtlijnen vanuit de hele wijk naar de Oude Rijn, veranda’s in het straatbeeld, een haventje en mooie kindvriendelijke groenstroken’’, vinden de bouwbedrijven. “De ruime opzet van Nieuw Rein zorgt ervoor dat men het water overal beleeft.”

Alle informatie over Nieuw Reun staat op de projectwebsite www.nieuwrein.nl. Geïnteresseerden hebben tot maandag 11 oktober om in te schrijven. De verkopende makelaars van Nieuw Rein zijn De Leeuw Makelaardij in Leiden (071 - 405 16 16) en De Pater Makelaardij in Waddinxveen (0182 - 61 38 22).