Boodschap op gevel Castellum onthuld

Nieuws
Castellum opent in januari na een ingrijpende verbouwing de deuren.
Castellum opent in januari na een ingrijpende verbouwing de deuren. Foto: Castellum Theater & Bioscoop

ALPHEN AAN DEN RIJN- Iedereen mag het weten: Castellum opent in januari na een ingrijpende verbouwing de deuren.  Hiermee wordt het geduld van theater- en filmliefhebbers uit Alphen en omstreken beloond; zij kunnen weer genieten van een avond uit in hun eigen theater. Wethouder van Cultuur, Erik van Zuylen, onthulde donderdagmiddag met behulp van directeur Marcel ’t Sas de tekst ‘Vanaf januari 2022 weer uw theater en bioscoop’ op het balkon van het gebouw. 

‘We kunnen het wel van de daken schreeuwen, zo enthousiast zijn we”, aldus directeur Marcel ‘t Sas. “En dat doen we met deze boodschap op het balkon, vlak onder het dak!”

Het gebouw waar Theater en Bioscoop in gevestigd zijn, is ingrijpend verbouwd om een betere doorstroom voor bezoekers mogelijk te maken. Naast de noodzakelijke aanpassingen voor de brandveiligheid zijn de foyers en entree ruimer, toegankelijker en gastvrijer geworden. Naast het verbeteren van de routes is er een compleet nieuwe geluid- en lichtinstallatie geïnstalleerd voor een nog mooiere ervaring.

Het programma voor januari t/m juni 2022 staat op www.theatercastellum.nl
Op donderdag 7 oktober, 10 uur start voor iedereen de online kaartverkoop.