Marcel Harteveld komt naar Alkeburcht

Nieuws
Harteveld zijn hoofd zit vol met wetenswaardigheden.
Harteveld zijn hoofd zit vol met wetenswaardigheden. Foto: Sebastiaan ter Burg

KAAG EN BRAASSEM- Cabaretier Marcel Harteveld staat 30 oktober met zijn voorstelling ‘Weet ik veel’ op de planken van de vernieuwde Alkeburcht in Roelofarendsveen. Tijdens zijn programma vuurt hij het een na het andere feit op je af en nog meer, meent de stichting Kunst & Cultuur Kaag en Braassem. Door versoepelingen zijn er nog kaarten beschikbaar.

De cabaretier zijn hoofd zit vol met wetenswaardigheden en daarom onderzoekt hij de waarde van weetjes, kennis en het hoogste woord hebben tijdens de voorstelling, meent de stichting. “Zaken waar Marcels hoofd vol mee zit? Er is een verpleegkundige die kan ruiken of u Parkinson heeft. Van al het internetverkeer is 10 tot 15 procent porno. Twee van de drie millennials weet zeker dat de wereld rond is. Feiten die hem een buitengewoon irritant persoon om mee te discussiëren maken. Want elk standpunt kan Marcel relativeren tot je er bij neervalt”, vertelt de stichting.

Plaatsen beschikbaar

Nu er weer plaatsen beschikbaar zijn is de kaartverkoop voor de laatste plaatsen begonnen. Kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via de website: www.wijpresenteert.nl.

Meest gelezen


Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda