OSO viert 35-jarig bestaan in Avifauna

Nieuws
"Het wordt in Avifauna een gezellige bijeenkomst in een ontspannen plezierige sfeer en ontvangst met accordeonmuziek”, zegt Slingerland.
"Het wordt in Avifauna een gezellige bijeenkomst in een ontspannen plezierige sfeer en ontvangst met accordeonmuziek”, zegt Slingerland. Foto: OSO

ALPHEN AAN DEN RIJN- Het Overleg Samenwerkende Ouderenorganisaties (OSO) viert woensdag 17 november zijn 35-jarig bestaan. Voorzitter Kees Slingerland vertelt wat de Alphense senioren van de viering in de bovenzaal van het parkrestaurant van Avifauna kunnen verwachten.

“Het wordt in Avifauna een gezellige bijeenkomst in een ontspannen plezierige sfeer en ontvangst met accordeonmuziek”, zegt Slingerland. “Gespreksleider Jaap Peters gaat met de senioren in discussie en wil onder meer van hen weten wat zij van de gemeente vinden. Wat er goed gaat en wat er beter zou kunnen.” Vertegenwoordigers van de politieke partijen zijn aanwezig om te luisteren naar de ervaringen van onze senioren. In een paneldiscussie met de gespreksleider geven vier bekende Alphenaren hun visie op ouderenbeleid . “Van wethouder Han de Jager, directeur van Woonforte Monique Brewster, huisarts Ruud Gebel en Koos van Arkel, voorzitter van de Adviesraad Samenleving mogen ongetwijfeld aansprekende uitspraken worden verwacht!” Het programma begint om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Vanaf de entree van het vogelpark staan mbo-leerlingen van Beveiliging’ klaar om bezoekers te begeleiden. Vmbo-leerlingen van Leerpark helpen bij de dienstverlening. Het tonen van een QR-code en identiteitskaart is verplicht.