De Hollander in actie voor Jostiband Orkest

Nieuws
Marco de Hollander komt in actie voor de Jostiband.
Marco de Hollander komt in actie voor de Jostiband. Foto: aangeleverd

NIEUWKOOP- Opnieuw teleurstelling en verdriet bij de leden van het Jostiband Orkest. Door de aangekondigde coronamaatregelen mogen de orkestleden per direct niet meer met zijn allen repeteren. Ook geplande concerten zijn uitgesteld.

Volkszanger Marco de Hollander uit Ter Aar draagt de Jostiband al jaren een warm hart toe. Regelmatig treedt hij samen met het orkest op. Ook is hij een graag geziene gast op één van de vele locaties in het land waar de orkestleden wonen.

“Toen ik dit bericht las, ben ik meteen in actie gekomen”, stelt De Hollander. “Deze mensen zijn me zo enorm dierbaar.”

Muzikaal verwenpakket

Vorig jaar verraste de zanger samen met zijn fans alle orkestleden al met een muzikaal verwenpakket. Hij zette ook nu weer een actie op touw en binnen een dag was er voor alle leden weer een prachtig pakket voorzien van allerlei lekkernijen en verrassingen Zaterdag 6 november zijn de pakketten overhandigd aan Lyan Verburg, dirigent van de Jostiband.

De Hollander stond hij als kind al vaak met de microfoon te zingen. Na zijn middelbare school begon hij in 2001 zijn zangcarrière. In 2017 vierde hij zijn 15-jarig jubileum als zanger met een tweedaagse trip naar Volendam met 150 fans.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda