Marco Lange vertrekt bij B.S.C.’68

Sport
Marco Lange vertrekt na 3 jaar bij B.S.C'68.
Marco Lange vertrekt na 3 jaar bij B.S.C'68. Foto: B.S.C.'68

BENTHUIZEN- Trainer Marco Lange neemt aan het einde van het seizoen afscheid van B.S.C’68. Dat heeft de de club maandag laten weten. Bij de aanstelling van Lange in 2019 als trainer van de selectie van de Benthuizenaren was een gebruikelijke driejarige termijn het uitgangspunt. 

“Vorige week is in samenspraak besloten om ons ook aan deze termijn te houden. Dat betekent dat B.S.C.’68 en Marco aan het eind van dit seizoen op een goede, elkaar begrijpende en respectvolle manier en met goede herinneringen en fijne ervaringen uit elkaar gaan”, stelt de club.

Oriënteren

“De vanzelfsprekende reden om dit in een zo vroeg mogelijk stadium met elkaar te besluiten is dat we allebei dan ruim de tijd kunnen nemen om zich te oriënteren op de toekomst”, vervolgt de vereniging.

“Tegelijkertijd kan de selectie de verpakking verzorgen van het mooiste afscheidscadeau dat Marco kan worden gegeven: na de periodetitel ook nog de promotie naar de Derde Klasse!”

Competitie

B.S.C.’68 staat momenteel derde in de competitie, de zaterdag vierde klasse D. Twee weken geleden verloor de ploeg van VV Groeneweg met 4-1. VV Groeneweg staat eerste. Afgelopen zaterdag ging de wedstrijd tegen de nummer twee, VV CKC, niet door.