Netwerkwandeling voor werkzoekenden

Nieuws
De netwerkwandeling is voor werkzoekenden uit de regio.
De netwerkwandeling is voor werkzoekenden uit de regio. Foto: Stichting WerkVinden Alphen

ALPHEN AAN DEN RIJN- Stichting WerkVinden Alphen houdt dinsdag om 10.00 uur zijn maandelijkse netwerkwandeling voor werkzoekenden. Je wandelt twee aan twee en vanwege corona houdt iedereen 1,5 meter afstand. De wandeling duurt ongeveer een uur en wordt begeleid door wandelcoaches Johanna Steen en Michael Scholte.

“Netwerken is belangrijk om contacten te leggen, van elkaar te leren, te inspireren en stimuleren. Tijdens een wandeling gaat dat netwerken veel makkelijker”, aldus de stichting. Op de parkeerplaats bij kinderboerderij Zegersloot in Alphen aan den Rijn wordt er verzameld voor de wandeling. Na afloop, voor eigen rekening kun je wat drinken bij De Schaapskooi. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. “Het is een nuttige maar ook gezellige wandeling voor mensen die werkzoekend zijn en het fijn vinden om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen”, meent de stichting.

Stichting WerkVinden

Stichting WerkVinden is een vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio helpt bij het vinden van werk. De hulp van WerkVinden bestaat onder meer uit: lezingen, workshops, informatiebijeenkomsten netwerken/wandelen en individuele begeleiding. Voor meer informatie: www.werkvindenalphen.nl.