Chef-kok Huib Kers bakt ze bruin

Nieuws
Vorig jaar begon Kers met zijn olliebollenproject.
Vorig jaar begon Kers met zijn olliebollenproject. Foto: Koken met Kers

BOSKOOP- Net als voorgaand jaar kunt u aan de Biezen in Boskoop oliebollen afhalen of bestellen van chef-kok Huib Kers. De kraam is deze week tot en met vrijdag geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Vanaf 27 december tot en met 31 december is de kraam geopend van 8.00 uur tot 16.00 uur.

Koken met Kers is het bedrijf van de ondernemer. “Als freelance chef-kok dreigde elke keer dat de horeca (deels) sloot, de inkomstenbronnen op. Vorig jaar is in zo’n periode het idee geboren om een maaltijdservice op te starten. Dagelijks zijn vers maaltijden bereid en bezorgd”, meent het bedrijf. Eind vorig jaar ontving Kers van een bevriende banketbakker een familierecept voor oliebollen. Hiermee is hij aan de slag gegaan.

Bestellingen

“Om bekendheid te geven aan zijn oliebollenproject heeft de chef-kok vorig jaar bij menig huis aangebeld om zijn bollen aan te prijzen. Dit resulteerde in positieve reacties en een groot aantal bestellingen met de oudejaarsdag. Dit jaar heeft hij het nog wat groter aangepakt. De capaciteit om beslag te maken en oliebollen te bakken is meer dan verdubbeld”, aldus het bedrijf.

U kunt uw oliebollen en appelbeignets vooraf bestellen of langskomen bij de kraam aan de Biezen 75 in Boskoop.