Twaalf kandidaten CDA voor gemeenteraadsverkiezingen

Nieuws
De ALV van het CDA Alphen heeft de eerste 12 kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld (er ontbreken twee kandidaten op de foto, red.). De overige 38 kandidaten worden in de loop van het jaar door het bestuur vastgesteld.
De ALV van het CDA Alphen heeft de eerste 12 kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld (er ontbreken twee kandidaten op de foto, red.). De overige 38 kandidaten worden in de loop van het jaar door het bestuur vastgesteld. (Foto: CDA Alphen)

BOSKOOP/ALPHEN - Het CDA Alphen gaat onder het motto ‘CDA samen doen’ met twaalf kandidaten de strijd aan voor de gemeenteraadsverkiezingen. Op nummer 2 staat de Boskoopse Helma van der Louw. 

Afgelopen maandag heeft de Algemene Ledenvergadering van het CDA Jeroen van Gool (41) als de nieuwe lijsttrekker en de overige kandidaten voor de top 12 voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 gekozen. Bestuursvoorzitter Marly de Blaeij: “Wij zijn als bestuur ontzettend blij dat we ook voor de volgende periode weer zoveel goede kandidaten voor de nieuwe fractie hebben gevonden.” Op nummer 2 staat de ervaren Boskoopse Helma van der Louw (65): “Ik ben er trots op om me weer voor het CDA in te mogen zetten, juist omdat deze partij een verbindende factor speelt met daarin normen en waarden centraal. Geen individualisme, maar zorgen voor en communiceren met elkaar. Mijn motto: samen met collega’s maken we een sterke samenleving met plek voor iedereen. Ik ben er klaar voor.”

Op nummer 3 een nieuwkomer, een bekende Alphense ondernemer, Winfried Ponsioen (65). “Het mag wel wat sneller en transparanter bij de gemeente. Dat aanjagen en wat meer ondernemerschap in de politiek brengen, daar ga ik voor”. Achtereenvolgens staan op de lijst: Floris Out, Hazerswoude-Dorp (24); Cheryl Oosterman, Aarlanderveen (42); Vanessa Scholtens, Alphen (41); Mark Vermeulen, Alphen (39); Bert Helder, Boskoop (59); Kirsten Bruijnes, Alphen (41); Marise van ‘t Wout, Boskoop (22); Ronald Hendrix, Alphen (58) en Henk Oostdam, Boskoop (55).