Marco de Hollander presenteert SterrenGala 2021

Uitgaan
Marco de Hollander komt naar Boskoop.
Marco de Hollander komt naar Boskoop. Foto: aangeleverd

Marco de Hollander treedt op in Boskoop

NIEUWKOOP/BOSKOOP – Het feest van het jaar komt eraan als het aan volkszanger Marco de Hollander ligt. Het ‘Sterren Gala 2021’ van de Nieuwkoper staat weer op de agenda. De Hollander staat op 22 en 23 oktober op de planken van Flora aan de Parklaan 4 in Boskoop.

“Door corona hebben we er even op moeten wachten, maar dit jaar pakken we groots uit, met drie prachtige shows. Er is niets leukers voor de liefhebbers van het Nederlandse lied, de sterren weer te zien optreden. En ja, ook dit jaar bieden we weer luxe zitplaatsen”, vertelt De Hollander. Het programma:

22 oktober SterrenGala Vrijdagavond Editie. Optredens van Belinda Kinnaer, Ancora, Rutger van Barneveld, Manfred Jongenelis en Stef Ekkel. Zaal open 19.30 uur. Show start 20.30 uur.

23 oktober SterrenGala Zaterdagmiddag Editie. ”Terug In De Tijd” Optredens van Ronnie Tober, Ria Valk, Jacques Herb en Saskia & Serge. Zaal open 12.30 uur. Show start 13.30 uur.

23 oktober SterrenGala Zaterdagavond Editie. Optredens van Sieneke, John de Bever, Frank Verkooijen, Vinzzent en De Havenzangers. Zaal open 19.30 uur. Show start 20.30 uur. Kaarten van 27,50 of 55 euro zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via info@marcodehollander.nl. www.marcodehollander.nl