Sportverkiezing in Kaag een Braassem

Nieuws
De genomineerde mag ook een tennisser zijn.
De genomineerde mag ook een tennisser zijn. (Foto: archief)

KAAG EN BRAASSEM- Stichting Sportpromotie Kaag en Braassem reikt jaarlijks de sportprijzen uit in april. Ook dit jaar is de stichting op zoek naar de sportman, sportvrouw, sportcoach, sporttalent, parasporter/-coach, en sportploeg uit de gemeente.

“We zoeken naar individuele sporters, teams en coaches die een unieke sportieve prestatie hebben geleverd in het afgelopen jaar. We willen alle inwoners en andere geïnteresseerden uitnodigen om sporters/teams voor te dragen”, legt de stichting uit. De prijzen worden uitgereikt in 2022.

Wilt u een sporter, coach of sportploeg voordragen, dan kan dat via de website van de stichting: www.sportpromotiekaagenbraassem.nl. Tot en met 31 januari kunt u sporter(s) uit de gemeente voordragen. Een jury, bestaande uit oud-topsporters, kiest uit alle voordrachten in iedere categorie drie personen/ploegen nomineren en de uiteindelijke winnaars.

De uitreiking van de sportprijzen heeft plaats op donderdag 21 april. Dit is in de Sportweek die van 16 tot en met 22 april is in de gemeente Kaag en Braassem. Vorig jaar was de beste sportman bleek autoracer Loek Hartog te zijn. Handbalster Britt van Leijden werd uitgeroepen tot beste sportvrouw. De allereerste prijs voor beste para-sporter kreeg badmintonner Jareth van der Weijden. De Heren 1-voetballers van ROAC namen de titel ‘Sportploeg van het jaar’ in ontvangst.

Meest gelezen


Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda