Caspers nieuwe gemeentesecretaris Nieuwkoop

Nieuws
 Nicolette Caspers is de nieuwe gemeentesecretaris van de gemeente Nieuwkoop.
Nicolette Caspers is de nieuwe gemeentesecretaris van de gemeente Nieuwkoop. (Foto: Marlies Wessels)

NIEUWKOOP- Nicolette Caspers is met ingang van zaterdag 1 januari benoemd tot gemeentesecretaris van Nieuwkoop. Zij was tot op heden afdelingsmanager Publiekszaken binnen gemeente Nieuwkoop.

Burgemeester Robbert-Jan van Duijn is blij met de aanstelling van Caspers: “Ik heb Nicolette Caspers leren kennen als iemand die goed binnen het profiel van gemeentesecretaris past. Nicolette heeft ruime gemeentelijke (management) ervaring en ook managementervaring buiten de overheid”, vertelt Van Duijn. “Verder heeft zij zich afgelopen periode actief verder ontwikkeld. Zij kent niet alleen de gemeente, de gemeentelijke organisatie en managementteam goed, maar is ook bekend in de regio. De organisatie is bij haar in goede handen.”

Trots

Caspers ziet haar nieuwe baan ook zitten. “Ruim vier jaar mag ik al voor de gemeente Nieuwkoop werken. Een organisatie waar we heel trots op mogen zijn”, zegt Caspers. “Ik zie het als een grote uitdaging in de rol van gemeentesecretaris/algemeen directeur de organisatie verder te dienen. En zo een bijdrage te leveren aan goede prestaties ten dienste van onze inwoners. Het is voor mij heel belangrijk om de continuïteit en het werkgeluk voor mijn collega’s te bevorderen.”

Meest gelezen


Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda