Tienerkoor Young Heartbeat zoekt zangeressen

Algemeen
Tienerkoor Young Heartbeat heeft plek voor jonge zangeressen.
Tienerkoor Young Heartbeat heeft plek voor jonge zangeressen. Foto: aangeleverd

KOEDIJK - Houd je van zingen en muziek? Kijk je graag naar The Voice Kids en droom je ervan om óók zo mooi te zingen? Wacht dan niet langer en kom zingen bij tienerkoor Young Heartbeat. Dit koor is speciaal bedoeld voor meiden tussen 11 en 17 jaar.

De dirigente is Adinda Vis, zangcoach en componist van de bekende meidengroep DuRF! Ze heeft veel ervaring met jonge stemmen en besteedt veel aandacht aan stemvorming. Daarnaast weet ze haar pupillen zo te motiveren dat ze met steeds meer durf én plezier gaan zingen. Het repertoire bestaat uit populaire Nederlands- en Engelstalige nummers, waarbij Adinda altijd open staat voor eigen inbreng van de tieners. Alle liedjes worden door haar op de piano begeleid. Een greep uit het repertoire: Dream it possible, Homesick, Heaven, Kleuren van de wind, Hallelujah, Arcade.

Nieuwsgierig geworden?  

Zodra de coronamaatregelen het toelaten zal het koor weer starten met de repetities. Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar de eerstvolgende open repetitie op een dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur in de Rietschoot te Koedijk. Graag eerst even aanmelden via tienerkoorheartbeat@gmail.com of bel 0725623191. Meer info: www.youngheartbeat.nl