Lees jouw lokale nieuws via Rodi.nl

Algemeen
Afbeelding
(Foto: WM)

Vanaf heden brengt West Media, uitgever van onder meer deze krant, het laatste nieuws uit jouw gemeente via rodi.nl.

Rodi.nl is hèt online platform voor lokale nieuwsvoorziening. Deze nieuwe focus op online nieuwsvoorziening wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking met Rodi Media, specialist op het gebied van hyperlokale communicatie en nieuwsvoorziening.

Rick de Vroom, directeur van West Media: “Rodi Media beschikt over de techniek en de middelen om onze lokale content zo goed en zo snel mogelijk bij onze lezers te krijgen. Onze redacteuren maken daar natuurlijk graag gebruik van. Het zal even wennen zijn dat de website op een ander adres komt te staan, maar ik weet zeker dat onze lezers rodi.nl zullen omarmen.”

Wilt u op de hoogte blijven van evenementen bij u in de buurt, belangrijke mededelingen, verhalen over dorpsgenoten of de beste aanbiedingen van de ondernemers om de hoek? Naast de huis-aan-huiskrant wordt het nieuws 24/7 gepubliceerd op www.rodi.nl, via sociale media en in de wekelijkse nieuwsbrief.

Nieuwe agenda

Nieuw is de uitgebreide agenda! Deze wordt voor én door onze lezers gemaakt. Evenementen kunnen kort aangekondigd worden in onze online agenda op onze website via ‘plaats uw agendabericht’. Deze berichten komen dan op de website op rodi.nl en in onze kranten. Het is dé manier om gratis een groot publiek warm te maken voor uw activiteiten.