Wat heeft een gespoten Yogi-fles ermee te maken?
Wat heeft een gespoten Yogi-fles ermee te maken? Foto: aangeleverd)

De Yogi fles

door: Yvette Bijl

"Als je vader en de beste vriend van je ouders ('ome Ruud') prins Carnaval wordt, dan kun je natuurlijk niet aan het carnavalsvirus ontkomen. En daarom lopen de vier kinderen van prins Vicinus, samen met Kai, Twan, Tygo, Bente, Fleur, Finn, Fabian & Lucas en de moeders én een vader, mee met de optocht als loopgroep. Ze luisteren naar de naam De Ruimte."

Grote geheim

"De kinderen kunnen niet wachten tot het zover is. Dan kunnen ze eindelijk het grote geheim als hoe ze verkleed gaan naar buiten brengen, want pas met carnaval is de onthulling van hun thema."

Buitenaards mysterie?

"Na alle brainstormsessies, de vele klusuren, uren op Internet zoeken naar de juiste accessoires, de gezellige avonden om alles in elkaar te zetten en de vele liters gedronken Yogi door hun opa zijn ze er al helemaal klaar voor. Het blijft nog even een 'buitenaards mysterie' als wat ze verkleed gaan. Het enige dat er wordt losgelaten is dat het iets met de prins te maken heeft én dat er een hint in dit artikel gegeven wordt. Maar welke link heeft prins Vicinus met zilveren gespoten Yogi flessen?"

"Nieuwsgierig? Kom dan kijken tijdens de optocht. Ze willen heel graag samen met hun vader en 'oom' op het podium staan, dus uw stem tijdens de optocht zou heel fijn zijn. Ze zijn te herkennen aan de snoepjes die de kinderen gaan uitdelen én dus aan de zilveren gespoten flessen. Alaaf!."