Afbeelding
Foto: aangeleverd)

Zuks of Zuks

"Mogen we ons even voorstellen, wij zijn Nancy Roosendaal, Yvonne Renema, Meta K ay en Lida Sluys en wij lopen mee onder de naam Zuks of Zuks."

Gulle donaties

"Dit jaar zijn we voor het eerst onze eigen wagen aan het bouwen. Dit doen wij niet alleen. Met de gulle donaties van onze sponsors en de hulp van onze handige mannen komt er aardig vorm in."

Met de paplepel ingegoten

"De carnaval is er bij ons vrouwen met de paplepel ingegoten en we hebben er nog altijd elk jaar weer zin in. Ook zijn we allemaal actief geweest in het bouwen en bedenken van de creaties van de twee scholen 'de Hoeksteen' en ' de Pancratius' toen onze eigen kind(eren) daar nog op school zaten. Dus we weten wat ons te wachten staat."

"Helaas hebben de Haringhoppers geen ruimte meer om hun mooie creaties te bouwen, en dat werdt voor ons extra motivatie om voor wat opvulling te zorgen.

Extra kleur en toevoeging

Wij zijn ook echt van mening dat de Carnavals optocht in Enkhuizen moet blijven leven. We zijn nu ruim een week bezig, en de pret is al echt begonnen. Zelfs de plannen voor volgend jaar zijn er al."

"Wij zijn van plan om dit jaar de optocht extra toevoeging en kleur te geven!