The Favourite
The Favourite Foto: aangeleverd)

Maak kans op filmkaartjes

ENKHUIZEN - In samenwerking met Cinema Enkhuizen biedt Weekblad de Drom deze week twee kaarten aan voor de film: The Favourite met onder anderen Olivia Colman, Emma Stone en Rachel Weisz.+

Het is het begin van de 18e eeuw. Engeland is in oorlog met Frankrijk. Desondanks beleven eendenraces en het eten van ananas hun hoogtijdagen. Althans, binnen het koninklijk paleis. Koningin Anne zit op de troon. Haar vriendin Lady Sarah regeert in haar plaats over het land en draagt tegelijkertijd zorg voor Anne's slechte gezondheid en woede-uitbarstingen. Maar als de nieuwe dienares Abigail arriveert, raakt Sarah onder de indruk van haar charme. In de hoofdrollen Rachel Weisz, Emma Stone en Olivia Colman. The Favourite is een serieuze Oscar-kandidaat, genomineerd voor vijf Golden Globes en won meerdere belangrijke prijzen in Venetiƫ.
Kans maken op twee kaarten voor deze film op 25 februari, 20.00 uur. Mail dan naar actiededrom@rodi.nl. Voor de winnaar liggen de kaarten klaar bij de kassa in de Drommedaris. Hij of zij wordt via de mail op de hoogte gebracht. Voor kaartverkoop en informatie over het programma: www.cinemaenkhuizen.nl.

Afbeelding