De Giebelende Giebels zijn ook weer van de partij.
De Giebelende Giebels zijn ook weer van de partij. Foto: aangeleverd

Giebelende Giebels

"De Giebelende Giebels zijn ontstaan uit een groep mensen die allemaal op hun eigen manier iets hebben met carnaval. Het leek ons allemaal leuk om eens met de optocht mee te lopen. Zo gezegd, zo gedaan."

'Giebel is een vissoort'

"Het eerste jaar liepen we mee met de Kids For carnaval kar van de Haringhoppers. Iedereen heeft daar toen enorm van genoten. Vanaf toen zijn we verder gegaan als loopgroep de Giebelende Giebels. Een zorgvuldig gekozen naam, want een Giebel is een vissoort."

'Leuk dat onze Prins uit Plan Zuid komt!'

"De voorbereidingen voor dit jaar zijn natuurlijk al weer in volle gang, want nog even en het is alweer zover. En dit jaar is het wel heel erg leuk dat onze Prins uit Plan Zuid komt, want een heel aantal Giebels woont heel dicht tegen Plan Zuid aan. Is toch bijzonder een Prins als buurman! Dit jaar zijn we een bonte, kleurrijke verzameling van..."

Verrassing

"Tja...meer kunnen we daar echt niet over zeggen, om daar achter te komen zal u toch echt moeten komen kijken bij de optocht. Wij wensen iedereen een super carnaval dit jaar, wij zijn in elk geval van de partij! Met een groet van De Giebelende Giebels."