Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Nieuwe reeks Jazz Cafés in De Vest

ALKMAAR - In het nieuwe theaterseizoen programmeert TAQA Theater De Vest wegens groot succes opnieuw de serie Jazz Cafés. Op vijf maandagavonden verandert de Plein Zaal van het theater in een intieme Jazz Club, waar het publiek onder het genot van een drankje kan luisteren naar een afwisselende line-up met de top van de Nederlandse jazz.

Afwisselende line-up met de top van de Nederlandse jazz

Tijdens de eerste editie, op maandag 2 september, staan de initiatiefnemers van het Jazz Café (Marc Schenk en Kasper Kalf) met twee internationale artiesten op het podium: songwriter en zanger Jeff Taylor (onder meer Donny Mc Caslin) en toetsenist Henry Hey (Forq, David Bowie). Samen vormen ze de energieke nieuwe band Test Propeller. De band treedt in deze formatie slechts een aantal keren op in Nederland en speelt gloednieuwe, originele muziek vol aanstekelijke grooves en melodieën, in combinatie met intense en tot nadenken stemmende teksten.

Kaarten

Test Propellor is op maandag 2 september om 20.30 uur in TAQA Theater De Vest te zien. Een toegangskaartje voor Jazz Café bedraagt € 12 (inclusief drankje) en kan worden gereserveerd via de website of via de kassa, tel 072- 548 99 99 (dagelijks tussen 12.00 en 16.00 uur).

Kijk op www.taqatheaterdevest.nl voor de line-up van de overige edities.