HEMA Alkmaar Noord verbouwd

ALKMAAR – HEMA gaat het filiaal aan de Europaboulevard in Alkmaar Noord ombouwen naar het internationale winkelconcept dat HEMA ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen. Het belangrijkste verschil is de indeling in werelden. Deze nieuwe indeling maakt het voor klanten in één keer duidelijk waar de producten te vinden zijn.

Zaterdag 13 juli is iedereen van harte welkom in de geheel vernieuwde winkel

De winkel in Alkmaar Noord wordt van 7 juli tot en met 12 juli verbouwd. Op zaterdag 13 juli wordt iedereen van harte welkom geheten in de geheel vernieuwde winkel tijdens de feestelijke opening.

Eenvoudiger

Na de verbouwing wordt het voor klanten veel eenvoudiger om artikelen te vinden en met elkaar te combineren. Zo staan alle dames- en herenmode, producten voor de badkamer, keuken, baby en woonkamer bij elkaar.

Positieve reacties

Al jaren krijgt HEMA veel positieve reacties van zowel haar buitenlandse als Nederlandse klanten die tijdens hun vakantie in Frankrijk, Spanje of het Verenigd Koninkrijk een HEMA hebben bezocht. Het is vooral de overzichtelijkheid en de frisse uitstraling van de winkels die bij klanten in het oog springt. De indeling in werelden maakt in één keer duidelijk waar klanten moeten zijn.

Houd de Facebookpagina van de Hema goed in de gaten voor het laatste nieuws en voor wat eerste beelden van de vernieuwde winkel.