Koop kerstboom naast Grote Kerk

ALKMAAR - Nog even en dan is het weer kerst. Een gezellige tijd met familie en vrienden. Een kerstboom in huis, of op het werk mag natuurlijk niet ontbreken. De heerlijke dennengeur van een echte boom, de lichtjes èn kerstballen die het huis sfeervol maken. Vanaf 29 november is het mogelijk een Nordmann kerstboom uit te kiezen naast de Grote Sint Laurenskerk in Alkmaar. De kerstbomen zijn te koop in verschillende maten, op pot of gezaagd. Zoek onder het genot van een heerlijke glühwein of warme chocolademelk de kerstboom die bij je past.

Gratis bezorging!

Kerstbomen verkoop Alkmaar trapt dit jaar direct af met een leuke actie op social media. Post uw opgetuigde boom op Facebook of Instagram? Tag @kerstbomen_verkoop_alkmaar in uw bericht en maak kans op een goedgevuld kerstpakket van Spar Korte Vondelstraat.

Gratis bezorging

Het is ideaal nu om uw kerstinkopen te combineren met de aanschaf van een kerstboom. Heeft u geen auto of bent u met de fiets? Geen probleem! Kerstbomen verkoop Alkmaar bezorgt uw boom helemaal gratis, tot de voordeur. Oók als u wel een auto heeft, geen last meer van dennennaalden èn er blijft meer ruimte over voor de kerstboodschappen! Een warme, gezellige tijd met kerst is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Voor elke verkochte kerstboom zal Kerstbomen verkoop Alkmaar €1,50 doneren aan de voedselbank in Alkmaar. Want iedereen heeft recht heeft op een warme decembermaand!
Zoekt u een kerstboom voor uw bedrijf? Of heeft u een winkel? Vooraf reserveren is mogelijk. Meer info: kerstbomenalkmaar@gmail.com .