Vanaf nu kunnen kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar voor kinderdagopvang ook terecht in de Ondernemerstuin in Alkmaar.
Vanaf nu kunnen kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar voor kinderdagopvang ook terecht in de Ondernemerstuin in Alkmaar. (Foto: aangeleverd)

Kinderdagverblijf in Ondernemerstuin Alkmaar

ALKMAAR - Vanaf nu kunnen kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar voor kinderdagopvang ook terecht in de Ondernemerstuin in Alkmaar. Aan de Berenkoog, op slechts een paar minuten afstand van de uitvalswegen, heeft kinderdagverblijf Bloom (onderdeel van Forte Kinderopvang) de deuren geopend.

Kinderdagverblijf Bloom is gevestigd op een inspirerende plek. Medicijnfabrikant VSM heeft het complex van de huidige Ondernemerstuin 30 jaar gebruikt om geneeskrachtige kruiden kweken en telen. Die botanische kruidentuin bestaat nu nog steeds in de vorm van de welbekende Hortus Alkmaar. Dit unieke stukje natuur vlakbij maakt De Ondernemerstuin een groene en inspirerende plek voor kinderdagverblijf Bloom. De allerkleinsten komen bij het gloednieuwe kinderdagverblijf tot bloei door speciaal ingerichte babyruimtes, binnen én buiten. Maar ook oudere kinderen groeien, mede door het rijke aanbod aan activiteiten, die worden afgestemd op de leeftijd en belangstelling van het kind. Op zoek naar kinderopvang voor uw kind, lekker dicht bij uw werk of juist nabij de uitvalswegen van Alkmaar? Dan is Kinderdagverblijf Bloom de ideale plek. Meer informatie via www.fortekinderopvang.nl en 0251-658058.