Ontmoet buurtgenoten tijdens de gezellige barbecue bij Resto VanHarte.
Ontmoet buurtgenoten tijdens de gezellige barbecue bij Resto VanHarte. (Foto: Aangeleverd)

Elkaar ontmoeten bij Resto VanHarte

ALKMAAR – Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert woensdag 21 augustus een gezellige buurtbarbecue voor jong en oud. Locatie is de Blindentuin Heukelshof aan de Terborchlaan 201 in Alkmaar. Iedereen is welkom bij de buurtbarbecue. Het is ook mogelijk om onder leiding van Natuurgidsen van het Natuur Instituut een wandeling door de Blindentuin te maken. Houd jij van wandelen en lekker eten en wil je nieuwe mensen leren kennen? Meld je aan en doe mee!

In de Blindentuin worden alle zintuigenflink geprikkeld. Het zintuig 'zien' is echter van ondergeschikt belang. Het gaat vooral om de andere zintuigen: proeven, ruiken, horen en voelen. Maak mee, al dan niet met afgedekte ogen, hoe een blinde de tuin ervaart. Naast een korte rondleiding door de Blindentuin, is het ook mogelijk is om het blotevoetenpad te ervaren. Neem wel een handdoekje mee, om na afloop de afgespoelde voeten te kunnen afdrogen. Iedereen is van harte welkom. Inloop is vanaf 17.30 uur. De barbecue en rondleidingen door de tuin starten om 18.00 uur. Bijdrage is € 7,- per persoon. Graag reserveren via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900-9003030 op maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (35 cent per gesprek). Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kijk voor de routebeschrijving op www.heukelshof.nl/

Resto VanHarte

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. De Resto's zijn er voor iedereen. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers.

Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.