Afbeelding
Het Noord-Hollands Byzantijns Mannenkoor. (Foto: aangeleverd)

Concert Byzantijnskoor met meesterpianist

Concert Byzantijnskoor met meesterpianist

ALKMAAR – In de Remontstrantse Kerk, Fnidsen 37, in Alkmaar wordt op zondag 3 november een bijzonder concert gegeven door het Noord-Hollands Byzantijns Mannenkoor in samenwerking met solisten en de jonge meesterpianist Tobias Borsboom.

Het NHBM-mannenkoor staat onder leiding van Sergé Latychev. Het repertoire bestaat uit liturgische gezangen uit de traditie van de Russisch orthodoxe kerk en volksliederen uit Rusland en de Oekraïne. Sergé Latychev begon aan de muziekschool om zijn vaardigheden op accordeon, piano en trompet te vergroten. Daarna ging hij naar het Schnittke conservatorium om zich bij het beroemde Gnessin muziekinstituut. te bekwamen in orkest- en koordirectie

Veelzijdig musicus

Tobias Borsboom één van Nederlands bekendste jonge pianisten met uiterst fijnzinnige pianistische kwaliteiten en poëtische, kleurrijke interpretaties. Hij toont zich een veelzijdig en creatief musicus, die ook op het gebied van kamermuziek zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Tobias won in 2016 de Dutch Classical Talent Award.

Speciale bewerking

Organisator van dit concert en bariton Ronald Willemsen zingt de beroemde 12-Rovers op onnavolgbare wijze. De dirigent Sergé Latychev heeft dit lied special voor Ronald uitgewerkt waardoor Ronald met zijn diepe basstem bijna vier octaven hoger zingt. Aanvang 15.00 uur. Meer info: www.ronaldwillemsen.nl


Hartelijkste groet
Ronald Willemsen
ronaldwillemsen.nl
ronaldwillemsen.com

Disclaimer
De informatie in dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en heeft daarmee de status vertrouwelijk. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van een van de bedrijven (Rodi Media B.V., Rodi Rotatiedruk B.V. en Rodi Verspreiding B.V.) binnen de Rodi Holding B.V.. Rodi Holding B.V. wijst iedere aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van een onjuiste, onvolledige en ontijdige verzending en ontvangst van de inhoud van deze e-mail. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele virussen. U wordt verzocht bij onjuiste adressering de afzender direct te informeren en het bericht te vernietigen. Wij adviseren u om bij twijfel over de juistheid of de volledigheid van het e-mailbericht contact met de afzender op te nemen. Indien u niet akkoord gaat met bovengenoemde voorwaarden dient u deze e-mail direct te retourneren aan verzender, o.v.v. "niet akkoord disclaimer" en dient deze e-mail als niet verzonden te worden beschouwd. Bij gebruik van de inhoud van deze e-mail aanvaardt u de disclaimer.

Afbeelding
Afbeelding