Korting met de AlkmaarPas bij Kropsla.
Korting met de AlkmaarPas bij Kropsla. (Foto: aangeleverd)

5 herfsttips met AlkmaarPas korting

5 herfsttips met AlkmaarPas korting

ALKMAAR - De herfst is weer begonnen. Hoe kom jij de herfst gezond en fit door? Wij zetten 5 actieve tips voor jou op een rij.

  1. IJspret begint weerWe kunnen weer schaatsen bij IJsbaan de Meent Bauerfeind. Op vertoon van je AlkmaarPas krijg je standaard 10% korting op entreekaartje. Daarnaast staat er tot en met 20 december 2019 een gratis entreekaartje voor IJsbaan De Meent op de AlkmaarPas.

  2. Regenachtige dag? Ga cultuur snuiven! Een regenachtige herfstdag? Een mooi moment om wat cultuur op te snuiven. Bijvoorbeeld in één van de Alkmaarse musea! Denk aan het Kaasmuseum in het monumentale Waaggebouw of het Biermuseum de Boom. Kijk voor de exacte korting op www.alkmaarpas.nl.

  3. Gezond de herfst door. Met de komst van de herfst kan ons lichaam wel wat extra vitaminen gebruiken! Loop daarom eens binnen bij Krop Sla. Dé speciaalzaak waar je complete maaltijden, salades, verse soepen, sappen en smoothies. Met de AlkmaarPas krijg je 10% korting op alle verse sappen en soepen.

  4. Minder leuke dingen in de buitenlucht te doen? Dan is dit een goed moment om je eindelijk aan te melden bij een sportschool! Denk bijvoorbeeld eens aan: Sportinstituut Tom van der KolkAlkmaarPas-Actie: 50% korting op een fitnessintroductie of een proefles voor een groepsles. Team Victrix: CrossFit. Bij het afsluiten van een abonnement krijg je 1 uur gratis personal training cadeau.

  5. Wil je nog meer spanning en actie? Bij Lasertag Combat krijg je 10% korting op een groepsarrangement.


Koop de AlkmaarPas 2019 nu voor €11,- bij VVV Alkmaar, Primera, bibliotheek of op www.alkmaarpas.nl.