Charlotte Brereton doet volgend jaar mee met Alpe d’HuZes
Charlotte Brereton doet volgend jaar mee met Alpe d’HuZes (Foto: aangeleverd)

Pubquizzen voor stichting Alpe d'HuZes

ALKMAAR - Charlotte Brereton gaat volgend jaar meedoen met Alpe d’HuZes en organiseert daarom een pubquiz voor jong en oud. Iedereen is welkom op zaterdag 14 september in eetcafé Pluim, Ritsevoort 12 in Alkmaar. Start 19.00 uur, kosten € 7 per persoon en een team bestaat uit maximaal vier 4 personen. Aanmelden kan via www.ticketkantoor.nl/shop/charlottesquiz.

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. De koersdag is altijd op de eerste donderdag van juni en maakt deel uit van een hele koersweek, waar een heel jaar lang naartoe wordt gewerkt. Een bijzondere week vol saamhorigheid, waarin kanker voor iedereen bespreekbaar wordt gemaakt. In 2020 worden voor de vijftiende keer de 21 bochten van de Alpe d’Huez beklommen.

Donaties

100% donaties naar kankeronderzoek: elke gedoneerde euro aan het Alpe d'HuZes/KWF-fonds komt direct en voor 100% ten goede aan kankeronderzoek. Dankzij de sponsoren en vrijwilligers kunnen ze dit evenement organiseren. Alpe d’HuZes heeft geen overheadkosten, personeel of een eigen kantoor. Alleen uit de inschrijfgelden worden organisatiekosten betaald. Alle andere benodigdheden worden gratis aan Alpe d’HuZes verstrekt.