Petra Timmers van Monuta in Crematorium Alkmaar.
Petra Timmers van Monuta in Crematorium Alkmaar. (Foto: vincentdevriesfoto.nl)

Open dagen Crematorium Alkmaar

ALKMAAR - Een prachtig gebouw op een schitterende locatie. Het nieuwe Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar aan de Meerweg 11 in Alkmaar is zaterdag 16 en zondag 17 november van 10.00 tot 16.00 open voor publiek. Petra Timmers van Monuta nodigt iedereen uit.

Monuta Petra Timmers nodigt u uit op zaterdag 16 en zondag 17 november

"Onze klanten hebben persoonlijk een uitnodiging gekregen, maar ik wil benadrukken dat iedereen welkom is tijdens deze twee open dagen. Ik kan me voorstellen dat mensen graag een kijkje willen nemen, want het is met recht een bijzondere locatie. Neem alleen al het gebouw, de architect heeft er alles aan gedaan om het prachtige uitzicht te benadrukken. Je kijkt zo de polder in. Door de enorme glazen ramen zie je de landerijen, koeien en de Egmondse duinen op de achtergrond. Vanaf hier heb je mooiste zonsondergangen."

Warmte en aandacht

Petra Timmers werd jaren geleden zelf weduwe en weet dus als geen ander het belang van een goede uitvaartverzorger. "Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk de week is waarin de uitvaart wordt geregeld en uitgevoerd. Dat je alles los kunt laten en je zeker weet dat alles naar wens wordt geregeld. Het is een cliché, maar het persoonlijk contact is van groot belang en juist daar maak ik het verschil. De warmte en aandacht die je aan mensen kunt geven, is heel waardevol. Dat zie ik bijvoorbeeld terug in de recensies die mensen achterlaten op mijn website. Die verhalen zijn vaak hartverwarmend en daar word ik zelf dan weer heel gelukkig van, want uiteindelijk is het mijn doel om van de wensen met betrekking tot de uitvaart, mooie herinneringen te maken. Wat ik zeker nog even wil aanstippen is dat ik niet alleen voor Monuta werk, maar dat ik voor iedereen een uitvaart kan verzorgen. Dus ook mensen die geen klant van Monuta zijn, of die helemaal niet verzekerd zijn, kan ik bijstaan. We zijn branche gecertificeerd en voldoen aan alle eisen die de branche aan ons vak stelt. Dat is ook belangrijk, want dit keurmerk staat garant voor een transparante manier van werken en beschermt klanten tijdens onverwachte situaties."

Kijk op www.monutapetratimmers.nl voor alle informatie. Bezoekers krijgen hier een goede indruk wie Petra Timmers is en wat ze voor u kan betekenen.

Voor iedereen ben, neit alleen voor monuta klanten.

Uitvaart verzker bent