Annemieke van Velthuizen.
Annemieke van Velthuizen. (Foto: aangeleverd)

Easyslim.nu: veel verder dan afslanken

ALKMAAR– 'Heerlijk ontspannend.' Een cliënt bij Easyslim.nu in Alkmaar verlaat de behandelkamer. Eigenaresse Annemieke van Velthuizen reageert met: 'Tot de volgende keer.' Ze maakt een uitnodigend gebaar naar de dame die op haar beurt wacht.

"Easyslim.nu gaat veel verder dan afslanken", aldus Annemieke. "We zien veel mensen, die eerder al verschillende afslankmethodes hebben geprobeerd, sceptisch binnenkomen. Echter, zij merken al snel dat Easyslim.nu werkt! Ons sterke punt is dat mensen niet een streng dieet hoeven te volgen. Afvallen, een beter figuur krijgen is een bewuste keuze van de cliënt. Je ligt 40 minuten ontspannen op de behandeltafel, terwijl het apparaat het werk doet. Via ultrasound worden de vetcellen aangepakt en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessure", zegt Annemieke. Easyslim.is laagdrempelig Bij ons komen mannen en vrouwen van 18 tot 85 jaar. En iedereen heeft een eigen doelstelling/uitdaging."

Nieuwsgierig? Meld je aan voor een intake en proefbehandeling! Actie €39,00 (normaal €69,00). Geldig tot 1 april 2019. Maak snel een afspraak: 06-51431736 of online www.easyslim.nu. Gratis parkeren voor de deur.