Gouwe Ouwe

ZAANDAM - Bij Buurtcentrum De Bovenkruier is de muzikale Gouwe Ouwemiddag weer terug. Het feest van herkenning is vrijdag 22 februari van 14.00 tot 15.30 uur aan Drielse Wetering 49. Haak in op liedjes van Cliff Richard, Elvis en Wim Sonneveld, live gespeeld door de Tijdmachinisten, in het decor van een kroeg van vroeger met traditionele kleedjes op tafel. Toegangskaarten kosten 5 euro (deze prijs is inclusief een consumptie en een hapje) zijn te koop in het buurtcentrum. Er worden deze middag opnamen gemaakt voor een promotiefilmpje van De Tijdmachine. Met het kopen van een kaartje geeft u toestemming om gefilmd te worden.


Bridgen bij KLTV

KROMMENIE - In het clubgebouw van de Krommenieër Lawn Tennisvereniging (KLTV) aan Rosariumlaan 47 in Krommenie vindt vrijdagmiddag 22 februari een bridgemiddag plaats. Deze begint om 13.30 uur. Ook niet-leden zijn van harte welkom om te komen bridgen. Liefhebbers kunnen zich melden bij Wim Boon, via tel.: 06-44456349 of Piet Neeft, via tel.: 06-12699784. De kosten bedragen 2 euro. Het eerste kopje koffie of thee is gratis te nuttigen.


Alzheimercafé Zaanstad

ZAANDAM - Dementie kan een grote impact hebben op het sociale en maatschappelijke leven van zowel de persoon met dementie zelf als de partner. Zeker wanneer iemand nog volop in het leven staat en misschien nog kinderen thuis heeft wonen. Hoe zal de toekomst eruit zien? Het thema van het komende Alzheimercafé Zaanstad is 'Dementie en midden in het leven staan'. De gespreksleider is Brenda Reyerse. Aanmelden is niet nodig en bezoekers kunnen om 19.00 uur inlopen. Het programma begint om 19.30 uur en is om 21.30 uur afgelopen. Het café vindt woensdag 20 februari plaats in Pennemes, Bloemgracht 95 in Zaandam. Meer informatie via 06-18216884, zaanstreek-waterland@alzheimer-nederland.nl en www.alzheimer-nederland.nl/regios/zaanstreekwaterland.