Annemijn en Rick werken bij beste werkgever Odion.
Annemijn en Rick werken bij beste werkgever Odion. (Foto: Odion)

Odion beste werkgever in zorgsector

ZAANSTAD - Odion is landelijk verkozen tot Beste Werkgever 2018-2019 in de zorgsector. Dat heeft Effectory bekend gemaakt op basis van haar jaarlijkse Beste Werkgevers onderzoek. Het mooie van dit Beste Werkgeversonderzoek is dat de eigen medewerkers hun werkgever beoordelen. En wie kan meer over Odion vertellen dan de 950 Odionmedewerkers zelf. Odion is trots op deze onderscheiding! Het keurmerk is Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap.

De Odionmedewerker gaf de hoogste score aan betrokkenheid en bevlogenheid. Bevlogen medewerkers krijgen energie van hun werk, zijn trots op het werk dat ze doen en ervaren hun werk als zinvol. Medewerkers die betrokken zijn, vinden zichzelf bij de organisatie passen, staan achter de doelstellingen van de organisatie en vinden het leuk om bij de organisatie te blijven werken. Met een 8,6 voor betrokkenheid en een 8 voor bevlogenheid scoort Odion bovengemiddeld ten opzichte van andere zorgaanbieders. Op 7 maart wordt de landelijke winnaar van alle Branchewinnaars bekend gemaakt.

Beste Werkgevers is inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Organisaties met een Beste Werkgevers keurmerk worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Organisaties kunnen het keurmerk alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.