Afbeelding
(Foto: Oogwereld Jongsma)

'Voor excentriek gaat u naar Jongsma'

ZAANDAM - Oogwereld Jongsma zit met haar optiekzaak al zo'n honderd jaar aan Oostzijde 32 in Zaandam. "De ideale locatie om onderscheidende oogmode te combineren met kunstexposities", aldus de optiekzaak. "Van vrijdag 22 februari tot en met zaterdag 2 maart staat het Belgische brillenmerk THEO in de winkel centraal en exposeren kunstenaars Loes Vreedeveld en Wim Hilarius hier hun werken!

"Als het voor u een beetje excentriek mag zijn, dan is het zeker de moeite waard om naar Oogwereld Jongsma te gaan. Zaterdag 23 februari is het nog interessanter om Oogwereld Jongsma te bezoeken. Deze dag is er een extra grote collectie THEO-brillen aanwezig en kunt u onder het genot van een hapje en drankje, livemuziek en kunst gezellig brillen komen passen!"

'Ware kunstwerkjes'

"THEO heeft zich nooit wat van modetrends aangetrokken. Als er al iets van de heersende trends in de ontwerpen te zien is, dan is dat altijd met een knipoog. De brillen zijn ware kunstwerkjes, met veel liefde ontworpen en in kleine oplages geproduceerd. Het merk staat voor exclusieve, vernieuwende en verrassende brilmode uit Belgiƫ. De brillen zijn kleurrijk, vrolijk, fris en eigenzinnig en natuurlijk ontbreekt de humor niet. Oogwereld Jongsma beschikt over een grote collectie THEO-monturen in tal van kleuren en pasvormen."

"Nieuwsgierig geworden naar het flamboyante Belgische merk THEO? Kom dan de opvallende brillen met eigen ogen bekijken bij Oogwereld Jongsma! Koopt u in de periode vrijdag 22 februari tot en met zaterdag 2 maart een complete THEO-bril, dan ontvangt u 100 euro korting op een multifocale en 50 euro op een enkelvoudige bril." Meer informatie via 075-6164765 en www.oogwereld.nl.