'Bij Schoonhuidsalon Nicole ben je in vertrouwde professionele handen'
'Bij Schoonhuidsalon Nicole ben je in vertrouwde professionele handen' (Foto: Schoonhuidssalon)

'Schoonhuidsalon Nicole: Jouw huid, mijn passie!'

ZAANDAM - Tijdens de landelijke actie Feel Good Look Better zijn bij Schoonhuidsalon Zaandam speciaal voor dames met kanker vijf gratis verwenmomenten ter waarde van 47,50 euro beschikbaar.

De nieuwste technieken op het gebied van gezichtsbehandelingen

"De behandeling bestaat uit een ontspannende gezichtsbehandeling met milde producten. Een heerlijk verwenmoment door de verschillende massages. Aanmelden voor de actie kan via de website."

"Schoonhuidsalon Nicole is gespecialiseerd in huidverbetering, ondersteuning en vernieuwing van de huid. Met de nieuwste technieken op het gebied van gezichtsbehandelingen voor een mooi, schoon en egaal gelaat krijg jij de tijd en de aandacht die je huid nodig heeft om te stralen. De bindweefselmassage met haar verjongende en verfrissende werking is zeer geschikt voor een goede boost van de huid."

"Bij Schoonhuidsalon Nicole ben je in vertrouwde professionele handen en wordt er uitgebreid de tijd genomen om te zien wat jouw huid nodig heeft. De vakkennis van Schoonhuidsalon Nicole is up-to-date. Met expertise over de laatste ontwikkelingen van alle huidtypes en het toepassen van de juiste Skin Care-producten word je meegenomen door de jungle van cosmetica. Schoonhuidsalon Nicole geeft je tijdens de behandeling tips & tricks die exclusief zijn afgestemd op jouw huid. Laat je verwennen met de Skin Care-producten van KLAPP en door de professionele huidspecialist."

"Kom naar Schoonhuidsalon Nicole, ontspan en pak je rust. Bel voor een afspraak of maak deze online en volg ons op Instagram & Facebook", aldus Schoonhuidsalon Nicole. Op www.schoonhuidsalon.nl staat het volledige aanbod.

Meer informatie:

075-2073088 en nicole@schoonhuidsalon.nl.