Dudok Quartet.
Dudok Quartet. (Foto: Marco Borggreve)

Dudok Quartet komt naar Zaandam

ZAANDAM - Het Dudok Quartet komt zaterdag 15 juni naar Zaandam. Het strijkkwartet wordt gevormd door Judith van Driel (viool), Marleen Wester (viool), Marie-Louise de Jong (altviool) en David Faber (cello) en is een van de meest toonaangevende strijkkwartetten van dit moment.

Het Dudok Quartet vertelt zijn muzikale verhalen over de hele wereld en die laten daar zonder uitzondering een onuitwisbare indruk achter. Het kwartet geeft een concert in de Vermaning aan de Westzijde 82 in Zaandam. De organisatie van het concert is in handen van Nieuwe Huys Concerten.

Genieten van klassiek

Het doel van Nieuwe Huys Concerten is om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van klassieke muziek. In de programmering wordt altijd gezocht naar musici en werken die samen de juiste chemie hebben om de emotie van de muziek maximaal over te kunnen brengen aan het publiek. Om zoveel mogelijk mensen te toegang te geven tot deze concerten zorgt Nieuwe Huys Concerten voor een toegankelijke locatie, een laagdrempelige sfeer en een flexibele toegangsprijs. Bezoekers mogen achteraf zelf bepalen wat ze het waard vinden.

Het Dudok Quartet speelt 15 juni werken van Haydn (op. 20 nr.1), Sjostakovitsj (nr. 8 op. 110) en Beethoven (nr. 13 op. 130). Aanvang 20.15 uur. Kaarten kunnen kosteloos worden gereserveerd. Meer informatie: www.nieuwehuysconcerten.nl