Afbeelding
(Foto: RAYMOND VAN OLPHEN)

Woodstock in Zaantheater

ZAANDAM - Precies vijftig jaar na het legendarische muziekfestival Woodstock, brengt Frank Lammers een uniek eerbetoon. Hij wordt bijgestaan door all-star band Strange Brew en hij ontvangt bijzondere muzikale gasten waaronder Paul de Munnik, Anne Soldaat en Yorick van Norden. Deze ode aan hét festival der festivals is te zien in het Zaantheater op woensdag 12 juni.

In de zomer van 1969 bezochten bijna een half miljoen mensen Woodstock. Het meest invloedrijke popfestival uit de muziekgeschiedenis met legendarische optredens en een uitzinnig publiek. Woodstock werd het hoogtepunt van de tegencultuur van de jaren '60 en kreeg een belangrijke plaats in de wereldgeschiedenis.

Precies vijftig jaar later neemt Frank Lammers ons mee naar de heilige grond in Bethel, New York, voor een uniek eerbetoon aan dit beroemde festival. De muzikale gasten tijdens deze bijzondere avond zijn Stephanie Struijk, Ricky Koole, Paul de Munnik, Yorick van Norden, Anne Soldaat en Dandelion. Samen met de band Strange Brew brengen zij muziek van onder andere Jimi Hendrix, Joe Cocker, The Who, Santana, Jefferson Airplane, Crosby, Stills, Nash & Young ten gehore gebracht. De presentatie is in handen van Frank Lammers.

Na afloop van de voorstelling worden in de foyer bitterballen en andere warme hapjes geserveerd.

Woodstock begint om 20.15 uur. Kaarten (vanaf € 16,97 euro, inclusief € 3,60 voor pauzedrankje en garderobe) zijn te koop via www.zaantheater.nl. De kassa van het Zaantheater is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend en bereikbaar via tel.: 075- 6 555 333.