Afbeelding
(Foto: )

Nieuwe expositie in Theehuis Zaandijk

ZAANDIJK - Vanaf 29 juni tot en met 21 juli exposeren Raymond van den Berg (beelden), Batya Gamlieli (schilderijen) en Berty Sieverding (keramiek) in het Theehuis Zaandijk.

Raymond van den Berg heeft zijn schilderijen en beelden als muziek voor ogen. Bevroren muziek weliswaar. Meestal Rock en Pop, zoals Led Zeppelin, maar ook symfonisch, zoals Pink Floyd. Hij maakt wat hij mooi vindt en laat zich inspireren door de directe vormen in de Afrikaanse kunst en de heldere kleuren van Van Gogh en Cobra.

Fotografe en schilderes Batya Gamlieli toont haar gevarieerde schilderijen. Batya's veelkleurige en levendige werk is niet onder één noemer te brengen. Even gemakkelijk schildert ze zowel abstracte als figuratieve impressies. Behalve in het Theehuis exposeert zij momenteel in Beth Shalom in Amsterdam.

De schenkpotten van Berty Sieverding zijn eerder objecten dan gebruiksvoorwerpen, hoewel ze daar ook voor geschikt zijn. Het zijn potten waarmee wat gebeurt, die je op het verkeerde been zetten, of je doen denken aan speciale plekken of bepaalde gebeurtenissen. Een belangrijke inspiratiebron voor haar is humor, omdat je er anders door gaat kijken en erover gaat nadenken.

Locatie: Theehuis, Lagedijk 39, Zaandijk. Openingstijden: zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Meer informatie: www.theehuis-zaandijk.com, www.rayberg.nl, www.batya-gamlieli-photography.nl/paintings.php, www.bamsi.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding