Vacature vrijwillige kok buurtmaaltijd

WORMERVEER - De Groote Weiver is een stichting dat alleen kan bestaan met de hulp van vrijwilligers. Voor de buurtmaaltijden zijn ze op zoek naar een vrijwillige kok die het leuk vindt om vegetarisch te koken. Ben jij die enthousiaste hobbykok die graag voor groepen kookt neem dan contact op met De Groote Weiver. Elke vrijdagavond wordt er gekookt.

De Groote Weiver is een activiteitencentrum met een bar, eetcafé, kringloopwinkel, concertzaal, filmhuis en verhuurmogelijkheden. De Groote Weiver zit sinds 2010 aan de Industrieweg in Wormerveer en heeft daar inmiddels ontelbare bands ontvangen, films vertoond, vegetarische maaltijden geserveerd, benefieten georganiseerd en manifestaties gehouden. De Groote Weiver draait op twee werknemers en verder volledig op vrijwilligers.

Elke vrijdagavond wordt er in De Groote Weiver de Buurtmaaltijd gehouden. De Buurtmaaltijd is een ontmoetingsplek voor vrienden en buurtbewoners waarbij heerlijke vegetarische maaltijden worden geserveerd.

Als kok van De Groote Weiver heb je affiniteit met de vegetarische keuken. Je kan goed samenwerken. Een keer in de zoveel tijd (zelf in te vullen) verzorg je een vegetarische maaltijd voor veertig man. Je doet inkopen voor de maaltijd die je gaat bereiden. Je deelt de maaltijd uit aan de gasten en na afloop van de maaltijd maak je de keuken schoon. Wat zijn de voordelen van het vrijwilligerswerk? Het is een gezellige en inspirerende werkomgeving waar je ervaring opdoet dat je gebruiken kunt in je verdere loopbaan. Belangstelling voor deze functie of wil je meer informatie? Mail naar info@degrooteweiver.nl.