Moederdag en Het Geheim van de Zaanstreek

ZAANDAM - Zondag 12 mei vieren ze heerlijk Moederdag, maar 25 en 26 mei vliegen ze elkaar behoorlijk in de haren! Rikky Betten en dochters Kiki en Nina spelen mee in de grote familiemusical Het Geheim van de Zaanstreek 25 en 26 mei in het Zaantheater.

Moeder Betten volgt samen met haar twee dochter al bijna 15 jaar lessen bij FluXus. Ze speelden meerdere rollen in verschillende FluXus-musicalsproducties: Rikky zagen we bijvoorbeeld eerder als gemene Hartenkoningin uit Alice in Wonderland en haar dochter Nina Berends als onwetende Alice.

Twee onaangename tantes 'De Boer'

Dit jaar speelt moeder Rikky samen met haar jongste dochter Kiki 'de dames De Boer". Ze vertolken de rollen van twee onaangename tantes, die wonen in een Wevershuisje uit 1850 en zorgen in de voorstelling spanning, sensatie, humor en hilariteit.

Moederdag

Zondag 12 mei vieren ze heerlijk Moederdag, maar 25 en 26 mei vliegen ze elkaar behoorlijk in de haren. Oudste dochter Nina danst, zingt en speelt mee in het grote ensemble en de derde talentvolle theatergeneratie zit eraan te komen, want de jonge zoon en dochter van Nina staan te trappelen om mee te doen.

Familievoorstelling

Overigens spelen er nog een moeder en dochter mee: Jacqueline en Saray Koel.
Letterlijk én figuurlijk een échte familievoorstelling dus!