Bestuur Tennisvereniging Assendelft
Bestuur Tennisvereniging Assendelft (Foto: aangeleverd)

Blauwe Terp tennistoernooi met vele categorieën

ASSENDELFT - Bij Tennisvereniging Assendelft ( TVA) vindt van zaterdag 8 tot en met zondag 16 juni voor de veertiende keer het open Blauwe Terp toernooi ( BTT) plaats.

Het Blauwe Terp toernooi verschilt van andere toernooien door het aantal categorieën. Spelers in de categorieën 2 tot en met 8 zijn van harte welkom voor de onderdelen dames dubbel, heren dubbel, en gemengd dubbel.

Het tennispark van het BTT kenmerkt zich dit jaar door de aanwezigheid van veel kleur, vandaar dat dit jaar de Color Edition wordt genoemd. Iedere avond biedt TVA gelegenheid een hapje mee te eten. Donderdag- en vrijdagavond wordt gekookt worden door TVA leden zelf. De welbekende tombola vindt woensdagavond 12 juni plaats met veel mooie prijzen voor zowel deelnemers als hetpubliek. Het feest vindt vrijdagavond 14 juni plaats, met livemuziek van de band No Signal. De finales worden in het weekend van 15 en 16 juni gespeeld.

Naast het grote aantal deelnemers op de banen, verwacht TVA als vanouds veel publiek. Het hele weekend wordt er getrakteerd op lekkere hapjes, verzorgd door de altijd enthousiaste vrijwilligers van TVA.

Inschrijven kan via www.toernooi.nl of www.tvassendelft.nl. De inschrijving sluit 26 mei 2019. Het is mogelijk voor meerdere onderdelen in te schrijven. Meer informatie: www.tvassendelft.nl.