Digitale nieuwsbrief maken

ZAANDAM - Zaankanters voor Elkaar verzorgt donderdag 28 februari de workshop 'Digitale nieuwsbrief maken'. Wie onderdeel is van een vrijwilligersorganisatie en van plan is om een nieuwsbrief te gaan versturen of hier net mee begonnen is, maar nog op zoek naar meer inzicht, kan naar de workshop komen. Dit betreft een combinatie van theorie en praktijk.

Deelnemers beginnen met kijken naar het doel en de doelgroep van de nieuwsbrief. Vervolgens gaan ze aan de slag. Na afloop van deze interactieve workshop kunnen ze zelfstandig nieuwsbrieven opzetten, versturen en analyseren.

Voor deze workshop hebben deelnemers een laptop of tablet nodig. Wie dit niet heeft, kan dit bij de aanmelding laten weten. De workshop vindt donderdag 28 februari van 10.00 tot 12.00 uur plaats in de cursusruimte aan Pieter Lieftinckweg 2 in Zaandam. In verband met beperkte plaatsen is aanmelden voor deze cursus noodzakelijk. Meer informatie en aanmelden via www.zaankantersvoorelkaar.nl of 075-2060010. Deze workshop is gratis voor vrijwilligers in Zaanstad en duurt van 10.00 tot 12.00 uur.