Aaf Brandt Corstius
Aaf Brandt Corstius (Foto: Culturele Raad Zaanstad)

Laatste seizoensvoorstelling Culturele Raad

ZAANDAM - De Culturele Raad verzorgt zaterdag 23 maart in De Vertoeving, Zaandam, haar laatste voorstelling van het seizoen. Deze editie is dat met onder anderen schrijfster en columniste Aaf Brandt Corstius.

Aaf Brandt Corstius wordt gezien als de ongekroonde koningin van de column. Ze schreef er duizenden voor de Volkskrant, Margriet, Flow en Onze Taal. Brandt Corstius staat bekend om haar verfrissende, humoristische kijk op actuele thema's. Voor haar boeken haalt ze haar inspiratie uit haar eigen leven.

Ken Parsons

De Culturele Raad heeft naast Brandt Corstius nog meer acts in petto: humor en muziek van Ken Parsons. De Engelse, maar Nederlands sprekende comedian staat bekend als komische zanger. Hij maakt parodieën van bekende nummers en praat zijn liedjes geestig aan elkaar. Hij kan zowel in het Nederlands als in het Engels optreden, alhoewel hij dat meestal in het Engels doet. Er is vast ook weer een verrassingsact. Echter, niets is zeker bij de Culturele Raad en zelfs dat niet.

Maar informatie

De avond vangt aan om 20.30 uur en de zaal is vanaf 20.00 uur open. Na afloop kunnen bezoekers nog even gezellig in het eigen Gelukscafé vertoeven en daar wat lekkers nuttigen. Kaarten voor deze avond kosten 15 euro. Ze zijn per e-mail te bestellen, via: info@crzaanstad.nl of de website crzaanstad.nl/kaarten. Deze avond van de Culturele Raad vindt plaats bij De Vermaning/Vertoeving. Het gebouw bevindt zich op Westzijde 80 in Zaandam.