Met NUEVO naar Disney

WORMER - Harmonie NUEVO treedt zaterdag 13 april onder leiding van Betty Bakker op in de Stoomhal, Wormer. Belangstellenden kunnen zich tijdens dit voorjaarsconcert van JeugdHarmonie NUEVO onderdompelen in de Disneysferen.

Bezoekers kunnen tijdens dit optreden verschillende avonturen beleven. Van de klassiekers van Jungle Book en de Leeuwenkoning tot de nieuwere verhalen Frozen en Vaiana.

Tijdens deze matinee nodigt NUEVO het jonge publiek uit om verkleed te komen als hun favoriete Disney-figuur. In de pauze kunnen ze dan op de foto met een echte prins en prinses. Wie weet, slepen ze daarmee ook nog wel een prijs in de wacht.

Het voorjaarsconcert begint om 15.00 uur in de Stoomhal, Pakhuisplein 44 in Wormer. De deuren gaan om 14.30 uur open. Kaarten zijn aan de deur te verkrijgen, via de leden of te reserveren via secretaris@harmonienuevo.nl. De reguliere prijs is 10 euro, maar voor kinderen tot en met 12 jaar 5 euro, inclusief consumptie.

Harmonieorkest NUEVO repeteert elke vrijdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in De Vermaning aan Lagedijk 34 in Koog aan de Zaan.