Voorleesavond bij Bind

ZAANDAM - "Niets is genoeglijker dan te worden voorgelezen, dus waarom zou je jezelf dat plezier ontzeggen als je volwassen bent", aldus Bind in Zaandam. Belangstellenden kunnen zich vrijdag 29 maart bij Bind laten meeslepen door grootheden van het korte verhaal.

Bind maakt een keuze uit naar eigen zeggen het beste van het beste. "Helden die alom worden bewonderd omdat ze het korte verhaal naar een subliem niveau hebben getild, zoals Alice Munro en Anton Tsjechov. Daarmee is deze avond niet alleen een heerlijk luisteravontuur, maar ook een inspiratiebron om zelf verder te lezen. We verrijken de luisterervaring verder met enkele verrassingen. De performers die de verhalen stem geven zijn Di-Lan Sun, Doris Bartels en Robin Leek. Samensteller van de avond is Renate Sun-Louw, oprichter van overliteratuur.nl."

De toegang is gratis. Het begint om 19.00 uur. Wie van tevoren van een eenvoudige, doch voedzame maaltijd wil genieten, kan dat voor 5 euro doen. De maaltijden staan vanaf 18.00 uur op tafel. Bind bevindt zich op Middenweg 107 op het Hembrugterrein in Zaandam.